Autotransport

Regel je autotransport

Wilt u een auto importeren maar geen zin in gedoe met allerlei buitenlandse kentekens? Óf wilt u graag binnen Nederland een auto laten vervoeren. We ontzorgen u graag met onze oprijwagen zowel in én buiten Nederland. We bieden zelfs de mogelijkheid om mee te rijden met de chauffeur. Daarnaast kunnen we u aanvullend ook helpen met de aankoop en het importproces. (Denk hierbij aan BPM-berekening, BPM-aanvraag, RDW-keuring, kentekens aanvragen) Vul het formulier hiernaast in en we bellen u zo snel mogelijk terug. Als u gebruik wilt maken van een aanvullende dienst dan kunt u dat ook aangeven in het formulier aan de rechterkant

- 1,- per km. (gerekend vanaf ons adres in Oldenzaal)

- Minimaal bedrag 50,-

- Mogelijkheid om met de chauffeur mee te rijden

- Zowel binnen- en buitenland

- Aanvullende diensten i.o. mogelijk. (zoals bijvoorbeeld importservice, aankoopbemiddeling)

- Voor de zakelijke klant (autobedrijven, autoservicebedrijven) zeer scherpe prijzen


Vervoer Binnenland:

Nieuwe auto gekocht? Pech onderweg? Wij kunnen uw auto (max 1600kg) zorgeloos transporteren naar de gewenste bestemming

Vervoer Buitenland:

Geen zin in gedoe met buitenlandse kentekens maar wel een auto willen kopen in het buitenland? Wij ontzorgen u graag met onze oprijwagen voor al uw transport vanuit het buitenland, gezien onze ervaring in het buitenland denken wij graag met u mee!


Aankoop / importbemiddeling:

Wilt u geheel ontzorgd worden? Gezien onze expertise en ervaring in importeren  kunnen wij uw hele aankoop en import proces voor u regelen.  (Denk hierbij aan BPM-berekening, BPM-aanvraag, RDW-keuring, kentekens aanvragen) 


Zakelijke klanten:

Heeft u een bedrijf in de automotive branche maar geen oprijwagen of transporteur?  Dan kunt u gebruik maken van onze oprijwagen/transportservice, wij kunnen voor bedrijven zeer scherpe prijzen maken. Voor meer info neem snel contact op en vermeld dat u een zakelijke klant bent.


Wilt u niet direct een aanvraag doen maar wel graag meer informatie over onze mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact op met ons:

Tel & Whatsapp:  +316 58 78 94 06  
Mail: info@melacars.nl

Autotransport